DINERKAART
VOORGERECHTEN
TONIJN €14,50
kort gebakken - wakame - wasabi - sesam - furikaki
CEVICHE €14,50
tijgermelk - chilli - koriander - little gem - rode ui
HOLLANDSE GARNALEN €16,50
cocktail - avocado - whiskeysaus - toast
COQUILLE / PULO €16,50
gamba lolly - gamba - coquille - pulpo - pompoen
KIBBELING €12,50
oosterse wijze - tempura - bosui - hoisin - limoen
STEAK TARTAAR €13,50
tartaar van diamanthaas - uiencreme - eidooier
VITELLO €13,50
kalfsmuis - tonijn - forel mayonaise - rucocla
BLOEMKOOL (kibbeling style) € 9,00
licht gerookte eendenborst - eendenlever - gekonfijte eendenborst
GEITENKAAS €13,50
uit de oven - walnoten - honing - vijgen
BOUILLABAISE €16,50
vis - mosselen - gamba - Hollandse garnalen - rouille
KOKOS KERRIE SOEP €8,50
Hollandse garnalen
BROOD €6,50
breekbrood - kruidenboter - Spaanse olie
HOOFDGERECHTEN
TONIJN STEAK €26,00
geroosterde groenten - lillie lakkie - bosui
ZEEWOLF €23,50
risotto - spinazie- groene asperge - chioggia biet
MOSSELPAN €22,50
witte wijn - mosselgroenten - brood of friet - dip sausjes
VIS VAN DE DAG €dagprijs
SATE
2 stokken €19,50
3 stokken €23,50
oosters gemarineerd - kippendijen - pindasaus - atjar - friet
RIB EYE €34,50
dry aged 250 gram - kriel/paprika - groene asperge
SURF & TURF €23,50
kalfsoester - gamba - doperwt - couscous
POMPOENSTOOF €19,50
pompoen/curry - kikkererwten - bundelzwam - bospeen
RISOTTO €19,50
truffel - spinazie - gepofte bieten - Parmezaanse kaas



SEIZOENGERECHTEN
voorgerechten
EEND €14,75
licht gerookte eendenborst - eendenlever - gekonfijte eendenbout
DUIF €14,50
dadel - buikspek - port - bospeen
WILD PLATEAU €14,50
coppa wildzwijn - wild pate - hertenham - brioche - vijgen
hoofdgerechten
HERTENRUGFILET €28,00
knol creme - rode uien compote - bundelzwam - laurierjus
HAZENPEPER €23,50
wildstoof - aardappel - kweepeer - ui - kruidkoek